Het kweken begint bij
passie en liefde

Het kweken begint bij passie en liefde

Laat u verrassen door onze bijzondere snijhortensia’s, een aantal rassen zijn enkel en alleen bij ons te verkrijgen!

Exclusief, duurzaam en van hoge kwaliteit

Sinds 1995 telen en veredelen wij op onze kwekerij deze snijhortensia’s. De huidige oppervlakte van onze vernieuwde kwekerij bedraagt 2,3 hectare. Goede rassen voor de snijteelt bloeien ieder jaar, zijn remonterend (doorbloeiend), zetten de knop tot laat in het najaar door, en ontwikkelen zich nog tot een volwaardige bloem. Dit ten overgestelde van potplantensoorten die de knop juist in de (na)zomer sluiten, en het jaar daarop pas bloeien. Daarnaast zijn ook de kleur, hardheid en vorm van de bloemschermen belangrijk.

Het assortiment is voornamelijk verbeterd door veredelingswerk binnen het bedrijf, waar we veel energie in steken. De afgelopen jaren hebben we een aantal succesvolle rassen op de markt gebracht, die stuk voor stuk een belangrijke plaats in nemen en toonaangevend zijn. De rassen die positief getest zijn op doorbloei en kwaliteit, geven wij gelimiteerd uit via onze vermeerderaar en agent; van Klaveren Plant.

Onze rijke historie maakt het verschil

Meer dan 20 jaar ervaring met de teelt van de Hortensia als snijbloem is de sleutel tot het succes van vandaag.

Jarenlange toewijding, veredelen en selecteren, hebben geleid tot een mooi assortiment. We zien voor de toekomst nog genoeg uitdaging voor het ontwikkelen, en het telen van kwaliteitsrassen.

Een (h)echt familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf dat de kennis en passie generatie op generatie overdraagt. Zelfs de jongste telgen willen pa maar al te graag opvolgen. Daarom heeft iedereen binnen de familie een titel gekregen. Maak hieronder kennis met ieder lid van de familie!